joi, 21 aprilie 2016

Heartwarming Sibiu


Heartwarming Sibiu este un mini proiect de promovare a mesterilor de handmade din judetul Sibiu, de la inima la inima.

O data ajuns in oras, esti intampinat de un sentiment atat de moale si fin, de parca ai atinge luciul unei ape sau petalele unei flori. Iti incalzeste tot trupul, pornind din inima, si apoi aluneca usor si iti inunda fiecare particica a mintii, pana in cele mai intortocheate unghere, de care poate ai uitat, sau nu ai mai fost acolo de mult. De cand erai copil.
O data descoperit acel loc "uitat", el se umple cu acest sentiment, si iti aduci aminte de cheful de a explora, de a gusta, de a privi, de a fi plin, prea-plin de poveste.

Sibiul, te ia incetisor de mana, si te conduce aici, in acest punct minunat al fiintei tale in care zambesti fara sa te poti opri, in care exclami, te bucuri, te decontectezi de viata de  "adult". Sibiul emana aceasta emotie ce te invaluie si te umple pe nesimtite. Ti se umple sufletul si inima. Este Heartwarming!

Sunt multe motive pentru care te simti asa. Haide sa iti arat unul din ele. Unul maaaare si frumooos!

Sunt anumiti oameni, care prin pura ambitie, si dorinta de a crea, se transforma in Mesteri. Ei sunt toti cei care iubesc ceea ce fac, si se vede in munca lor, in familia lor si este limpede pentru oricine ii priveste. Sunt oameni curajosi, care traiesc din inima si isi ofera la propriu "sufletul pe tava", asteptand in schimb un zambet, o apreciere, sau o critica blanda. Inima lor este deschisa, asa cum este si a ta, cand fara sa iti dai seama, treci prin fata tarabei lor, si vezi ca acele mici creatii sunt facute de mana.

Create de mana si create cu suflet. Si da, sunt frumoase, sunt pline de indemanare, si poarta in ele, ore insirate ca margaritarele, pretioase ca zilele insorite, si stralucitoare ca roua diminetii. Cu rabdare, cu iubire si liniste.

Iar cand iti gasesti un produs creat de mana, handmade, simti o bucurie. Parca te-a gasit el pe tine. Sau tu pe el, nici nu mai stii. Esti patruns de acea emotie din nou, "heartwarming" si iti doresti sa pastrezi in tine si cu tine mereu acea emotie. Iar cand il cumperi, cand oferi bani pentru noua ta "comoara", tu ii transmiti Mesterului "Multumesc, din suflet!". Din suflet catre suflet are loc schimbul de energie, ca cel de bani si produs. E simplu. Atat de simplu.


Acum intelegi de ce Heartwarming Sibiu?

Intentia mea, este sa descopar, pas cu pas, Mesteri si creatiile lor, si sa te inspir, atunci cand vei cauta un cadou pentru tine sau pentru cineva drag. Este o calatorie frumoasa in lumea handmade-ului sibian. Fotografie cu fotografie, si om cu om.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu