Descopera

Ce este Aluria Spirit?
Aluria Spirit este un concept care incurajeaza interiorizarea, cu scopul descoperirii propriului Sine. "Seek Inspiration Within" sau "Cauta Inspiratia Interioara" reprezinta motto-ul deoarece consider ca singura modalitate prin care noi ne putem vedea adevarata natura este uitandu-ne in centrul mintii si inimii noastre. Tot ce avem nevoie sa stim, se afla deja in noi. A venit momentul sa constientizam acest lucru si sa descoperim minunata creatie care suntem. Iar apoi, sa ne deschidem aripile si sa impartasim noile noastre cunostinte, intregii lumi.


Care este rolul acestor piese?
Colectiile Aluria Spirit sunt mai mult decat bijuterii sau obiecte ornamentale, ele sunt fragmente de arta si individual, ele daruiesc propriul lor mesaj. Ele sunt simboluri de reconstientizare a conectarii noastre cu tot ce ne inconjoara, cu trecutul, prezentul si viitorul. Rolul lor este de a aminti cine suntem in acest univers, de a aduce claritate in alegerile noastre si de a ne ajuta sa nu ne pierdem in valtoarea emotiilor puternice, conferind echilibru.

Cum e posibil ca fiecare bijuterie sa emita anumite energii?
Este foarte simplu. Toate fiintele sunt energie, ne miscam, respiram si cream in energie. Asa cum mintea umana poate influenta moleculele de apa (vezi Masuru Emoto - Puterea Gandului), este si mai usor sa influentam energia. In procesul de creatie, ascult emotional mesajul piesei si-l traduc in cuvinte. Astfel, va pot transmite energia care o emite fiecare piesa in parte.

Colectiile sunt Unicat?
Exista piese unicat si altele care pot fi multiplicate. Pot fi create la cerere varietati pe aceiasi tema, in cromatica dorita, folosind din pietrele semipretioase disponibile. Pentru orice lamurire, trimite-ti un mail pe aluria.spirit@yahoo.com


Ce trebuie sa fac pentru a comanda?
Trimite-ti un mail pe aluria.spirit@yahoo.com si mentionati numele piesei si colectia din care face parte, eventual numarul exemplarelor dorite daca este cazul si detalii de marime, daca se doreste o alta marime decat cea disponibila, numele si prenumele dumneavoastra, impreuna cu adresa exacta si un numar de telefon de contact. In cel mai scurt timp veti primi un mail de confirmare a comenzii si unul de notificare de predare a coletului, la curier. In cazul in care o piesa nu este disponibila si totusi doriti un exemplar veti fi informat si de timpul necesar pentru crearea acestuia.


In cat timp am sa primesc comanda?
Daca piesa este disponibila, in 1-2 zile lucratoare.
Daca piesa este indisponibila, timpul de livrare poate varia intre 5-6 zile lucratoare (timp necesar pentru crearea piesei).

Ce posibilitati exista de transport?Ce tarife sunt?

In prezent, Aluria Spirit ofera transportul prin curierat rapid, in decurs de 24 de ore.
Tarife: 15 LEI, oriunde in tara.


Modalitati de plata?
Plata se poate face RAMBURS, la primirea coletului, prin transfer bancar sau PayPal.

Ce politica aveti legat de Restituiri?
Returnarea este acceptata, si este constituita din urmatorii pasi:
1. Informare din partea clientului, prin mail, a motivelor pentru care se doreste returnarea plus fotografie a problemei intalnite.
2. Confirmare din partea Aluria Spirit cu detaliile derularii procesului de returnare, impreuna cu informatii despre cum va intra clientul in posesia banilor (minus taxe de transport).
3. Returnarea va contine piesa si dovada platii*.
*Dovada Platii poate reprezenta o fotografie dupa factura primita de la curier. Ea poate fi trimisa si separat, pe mail. * Situatie valabila doar in primele 2 zile de la primirea coletului.


Conditii de returnare:
1. Piesa a ajuns la tine deteriorata.
Este nevoie in primul rand de o fotografie a problemei intalnite. In cazul in care constat ca greseala este din productie, atunci imi apartine si exista urmatoarele solutii:
- Daca poate fi reparata, piesa poate fi trimisa inapoi iar cheltuielile vor fi suportate de mine.
- Daca nu poate fi reparata, voi crea o alta piesa similara (sunt modele care nu au cum sa fie reproduse identic), si am sa trimit un alt pachet, totul pe cheltuiala mea.

2. Piesa este mai mare sau mai mica decat iti imaginai.
Aluria Spirit mentioneaza dimensiunile pieselor. Eroarea apartine clientului si acesta va suporta taxele de transport, integral (dus-intors-dus), daca se doreste modificarea piesei. De asemenea clientul este obligat sa mentioneze intr-un mail marimile dorite. Timpul necesar efectuarii modificarilor este 1-2 zile + transport.

3. In cazul in care doriti sa returnati piesa (se incadreaza in conditiile de mai sus) si nu mai doriti comanda, veti primi banii (pretul piesei singular, fara transport), intr-o modalitate pe care o vom hotari de comun acord.


In ce conditii nu se returneaza piesa:
1. Produsul cumparat a fost purtat si in fotografie se disting urme de uzura.
2.Produsul nu a fost ingrijit corespunzator.
3. Au aparut reactii alergice la unul din materiale. (Daca stiti ca aveti sensibilitati la anumite metale, va rog sa ma informati si vom gasi impreuna o solutie, inainte sa primiti piesa).
5. Nu se poate face dovada platii.