Heartwarming Sibiu


Heartwarming Sibiu (iti incalzeste inima) este un mini proiect de promovare a mesterilor de handmade din judetul Sibiu, de la inima la inima, creat de mine. El s-a nascut din dorinta mea de a aduce arta si handmade-ul mai aproape de sufletul sibian si nu numai.

Prima mea intentie, este sa descopar, pas cu pas, artistii si creatiile lor, indiferent daca sunt, mesteri handmade, fotografi, ilustratori, graphic designeri, fashion designeri, pictori, sau sculptori, chiar si restauratori si sa va impartasesc lucrarile si povestile lor.

Personal, ca si artista, inteleg nevoia acestor oameni de a crea, energia si focul interior, care ii motiveaza si inspira. Acesti oameni pierd notiunea timpului cand lucreaza, se contopesc si isi imping limitele. Ei sunt exemple pentru societatea noastra. Pentru ca felul in care vad ei lumea, este diferit. Pentru ei se imbina frumosul si uratul, nu pentru a se anula, ci pentru a descoperi ceva nou. Echilibrul poate fi spart si tiparele sa dispara. Ei inteleg ca totul se schimba, totul este in tranzitie, nimic nu ramane la fel. Ei ne invata despre adaptare. Despre curiozitatea de a afla mai mult, de a-ti pune intrebari si de a te cunoaste mai bine. 

A doua intentie, este sa aduc intr-un singur loc, lucrarile acestor oameni minunati, si sa te inspir, atunci cand vei cauta un cadou pentru tine sau pentru cineva drag. Stiu, e frustrant sa cauti un cadou si sa nu stii ce sa iei. Pierzi mult timp si poate ai vrea sa fie ceva original, ceva care sa ii arate celuilalt cat de mult il apreciezi, nu doar o sticla de bautura, o esarfa sau o cravata. Prin Heartwarming Sibiu, ai sa gasesti multe idei care sa te ajute, iar avantajul, este ca le gasesti chiar langa tine, in Sibiu, si vei ajuta un artist, care traieste din creatiile sale. Toata lumea castiga!


 Heartwarming Sibiu, este o calatorie frumoasa in lumea handmade-ului sibian. Fotografie cu fotografie, si om cu om. Da vestea mai departe!

Acceseaza Site


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu