Concepte


CELTIA
    Colectia "Celtia" este inspirata din intreaga cultura artistica a popoarelor celte. Pentru ei, scrisul a fost considerat un act sacru, strict ritualic, demn doar de preotese si druizi, iar cunoasterea lor se perpetua pe cale orala, din generatie in generatie. Astfel, celtii au creat un sistem cu totul spectaculos de manifestare artistica, anume impletiturile.
    Cunoscute drept "impletiturile mistice", sau "nesfarsite" ele sunt intalnite in piatra, lemn sau manuscrise, cantandu-si necontenit povestea, intr-un limbaj universal recunoscut. Semnificatia lor este acoperita de un val de mister iar interpretarile sunt de multiple valente. Exista anumite simboluri a caror semnificatie a fost dezvaluita, precum "triquetra" (simbolul Aluria Spirit), ceea ce este vazuta ca cele trei stagii ale unei femei, (tanara, mama si batrana), dar si din prisma crestinarii cand a fost interpretata drept trinitatea. Alte simboluri care pot fi intalnite sunt: triskelle, five-fold, copacul vietii. Dar, cele mai intalnite sunt impletiturile ale caror diversitate este infinita.
     "Celtia" inseamna sensibilitate, intuitie, spirit si natura, echilibru si protectie. Va doresc sa patrundeti in lumea simbolurilor, incercand sa percepeti lumea cu sufletul, prin inima.


GAIA
    Ideea de baza a colectiei Gaia este reamintirea legaturii noastre intrinsece cu Gaia, Pamantul, Mama Natura. Energia naturii ne leaga pe toti, indiferent ca suntem constienti sau nu. Daca ranim orice parte a naturii, ne ranim pe noi iar ca fiinte care locuim pe aceasta planeta, trebuie, este obligatoriu sa realizam acest lucru. Este necesar sa ne reconectam constiinta la constiinta universala naturala. Ne putem salva doar daca incepem sa gandim la nivel mai mare decat ce  preocupa doar individul. Fiecare alegere care o facem ne influenteaza atat pe noi, cat si pe toti care sunt atinsi de reverberatiile alegerilor noastre. Cand suntem constienti de aceasta putere, stim sa o folosim in scopul evolutiei, a cresterii noastre ca oameni.
    Va doresc fiecaruia dintre voi care poarta o piesa din colectia Gaia, sa va ganditi la impactul oamenilor asupra naturii, la faptul ca echilibrul apare prin conlucrare si nu prin lupta. Poate ca doar asa, atingand inima la cate o persoana pe rand, ne vom aminti ca suntem cu totii UNU. 

    Prin Gaia, lucram impreuna pentru un viitor sanatos, ne vindecam pentru a putea vindeca natura.


MANTRA
   Colectia Mantra vine ca raspuns conceptelor spirituale orientale, ale chakrelor si vibratiilor energetice corespunzatoare. Intentia ce apare in aceasta colectie este de a aminti cat de usor este sa canalizam energia, sa fim participanti activi in miscarea ei, pentru a ne creea realitatea. Respectul pentru liberul arbitru al tuturor fiintelor Marii Creatii, stiinta ca toate provocarile vietii sunt lectii de importanta maxima pe drumul de contopire cu Sursa si compasiunea, adevarul, onoarea, iubirea, sunt adevaratele legi de baza ale lumii. Prin aceasta colectie, invatam sa ne jucam pe Planeta, alaturi de fratii si surorile noastre, manevrand energia constienti.


PSYCHEDELICA
     Intentia acestei colectii porneste de la conceptul ca "Lumina este singura energie care o putem vedea, si o vedem sub forma culorilor.". De aici, pornim sa exploram energiile diferite ce sunt emanate de spectrul minunat al culorilor. Descoperim ca ne putem induce stari prin simpla jonglare cu nuante si contraste. Este o abordare inovativa ce se aplica pentru toate colectiile Aluria Spirit. Prin Psychedelica, va invit sa va transformati emotiile, experimentand puterea culorilor. Acceptand aceasta provocare va veti putea intreba de ce nu va place o anumita culoare. Cand acest lucru se intampla, verificati in Codul de culori ce mesaj aduce acea culoare, si intrebati-va, ce aspect anume din dumneavoastra refuzati sa acceptati. Veti fi surprinsi de raspuns, si de calatoria ce vi se deschide in fata. Aveti astfel oportunitatea sa va accesati nenumarate lectii.
     Tot ce pot sa va doresc este sa aveti curajul sa va imbarcati in aceasta calatorie!


INSPIRATIE
    Colectia doreste sa creeze oportunitati pentru ca dumneavoastra sa puteti aduce inspiratie in viata oamenilor dragi. Puterea cuvantului este nemasurabila iar impactul ce-l are, depaseste gandirea. De aceea, am ales ca anumite cuvinte sa actioneze precum un buton de lansare, un stimul in urma caruia undele create sa se propage libere, atingand subtil mentalul uman. Piesele permit folosirea lor in scopuri multiple, la alegerea posesorului. Prin lucruri mici, putem incerca sa provocam impreuna miscari in colectiv. Ca apoi, sa ne detasam, permitand energiei sa se propage, nestavilita.


RE-BORN
    Acest concept propune in spiritul reciclarii, reinterpretarea hainelor. Traim intr-o perioada in care putem invata sa apreciem imbracamintea, ca panza de creatie, prin care ne manifestam sinele. Suntem diferiti, indiferent cat de mult incearca industrialismul sa ne faca sa credem opusul. Vedem lumea intr-un mod cu totul original iar unicitatea fiecaruia este demna de respectat si de onorat. Aluria Spirit celebreaza intregul pachet de idei, emotii, personalitati, care ne face atat de unici, de pretiosi. Prin Re-Born, va propun sa ne jucam impreuna aducand viata, veselia, natura, arta, inapoi in dulapul dumneavoastra.