Despre mine

Eu vad lumea in culori. Si ma vad pe mine ca un caleidoscop. Stiti, tuburile acelea cu pietricele colorate pe care cand le indreptai spre lumina si le invarteai, de fiecare data se aranjau altcumva, ca o mandala, minunata si stralucitoare.

Sunt un caleidoscop de culori, de idei creative si roluri. Sunt femeie, sunt sotie, mama, sora si fiica. Sunt artista pana in maduva oaselor. Invat mereu din fiecare rol in parte si la imbratisez pe toate, ca un buchet imens de flori. Iubesc si sunt iubita neconditionat. Ma accept cu toate traznaiele, cu toate gandurile, cu toate sperantele si emotiile. Si pentru ca primesc zilnic multe multe daruri de la Univers, simt o nevoie acuta de a impartasi la randul meu tot ce vad, simt si ma impresioneaza.
Ador sa iubesc, sa creez bijuterii, sa fotografiez, sa pictez, sa desenez, sa inventez, sa scriu. Ma inspira totul si imi gasesc inspiratie pretutindeni, in timp ce traiesc si experimentez viata. Imi place sa meditez, sa citesc, sa ma motivez si sa invat lucruri noi

M-am descoperit si ma descopar zilnic. Imi ascult intuitia si incerc sa imi accept toate provocarile, ca oportunitati de a invata. Gresesc, inseamna ca invat. Cand nu mai gresesc, inseamna ca am adaugat o culoare noua in caleidoscopul meu, si ma indrept spre urmatoarea provocare.

Vad de asemenea multi oameni frumosi in jurul meu, vad lumina si potentialul din ei, si cred ca daca il zgandar putin, si cu un dram de noroc, reusesc sa va arat si voua acea picatura de iubire si bucurie din viata lor. Si sper, sa va puneti ochelarii de curiozitate si deschidere, si sa permiteti sa fiti inspirati la randul vostru.

"Calatoria ta, te-a modelat pentru binele tau suprem, si este exact ceea ce are nevoie sa fie. Sa nu crezi ca a fost o pierdere de timp. A fost nevoie de fiecare situatie in parte, care a aparut in calea ta, pentru a te aduce in prezent. Iar acum, este momentul cel mai potrivit." - Asha TysonNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu