joi, 21 aprilie 2016

Creative Buzz - Targ de Produse Handmade in Sibiu 22-24 Aprilie


Sustine si tu de Florii, spiritul handmade sibian, si nu numai, intr-o atmosfera antrenanta, cu buzzzzuitul creativ, peste tot in aer, ca doar a venit Primavara. 

De vineri pana duminica, la Forumul German din Sibiu, se desfasoara targul de produse handmade, organizat de echipa Creative Buzz, cunoscuti si ca Magic Hands Studio.  Targul se desfasoara intre orele 11:00 - 20:00 si intrarea este gratuita. De asemenea copii au parte de o surpriza, la Jucariada Copiilor. Va fi amenajat un loc de joaca si pregatite activitati permanente pentru copii, de catre echipa SeriousFun.

Peste 40 de expozanti va vor incanta privirile cu tot ce stiu ei sa faca mai frumos si inventiv. Suntem foarte norocosi sa avem in Sibiu, un festival handmade inclus pe Agenda Culturala Sibiu 2016. Coordonatorul festivalului, Anda Suciu, este un spirit de nestavilit si ne demonstreaza si de aceasta primavara, in a 7-a editie a festivalului, ca frumosul traieste in inimile fiecaruia dintre noi, mesteri si admiratori deopotriva.


In deschiderea proiectului Aluria Spirit, Heartwarming Sibiu, imbratisez cu multa caldura echipa Creative Buzz, si le multumesc pentru rolul atat de important pe care il joaca in peisajul handmade sibian. Ii sustin si ii promovez cu draga inima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu