vineri, 29 aprilie 2016

Certificat Cadou de Pasti


Pentru mine, anul 2016 este un an cu adevarat special si creativ. Ma simt implinita, bucuroasa, mandra si in culmea creativitatii, la propriu si la figurat, pentru ca devin mamica. Si imi doresc sa sarbatoresc tooot anul, alaturi de toti oamenii mei dragi. Sunt atat de binecuvantata, incat vreau sa impartasesc un mic cadou, cu toti clientii Aluria Spirit, de pana acum si toti cei care vor veni anul acesta.

Este un gest de apreciere fata de clientii si admiratorii din trecut si prezent, pentru sustinerea oferita de-a lungul anilor, pentru constanta incurajare si pentru toate gandurile bune care au venit spre mine. M-au ajutat sa perseverez in pasiunile mele si atunci cand a fost un pic mai greu, sa ma simt inconjurata de oameni speciali care aprecieaza creatiile mele.

Este de asemenea un gest de incurajare pentru viitorii clienti si admiratori Aluria Spirit, sa descopere o perspectiva si o viziune diferita asupra bijuteriilor, ca un simbol de interiorizare, de conectare cu propriul Sine. O oportunitate sa descoperim o lume minunat de colorata, in noi insine.

In semn de multumire, va ofer acest Certificat Cadou!

In ce consta el?
  • Acest certificat cadou, este in valoare de 30 lei. 
  • Durata activa: 1 Mai 2016 - 31 Decembrie 2016
  • Valabil pentru 1 achizitie, la alegerea cumparatorului.
  • Exclusiv pentru fanii Aluria Spirit, exprimati printr-un LIKE pe contul Facebook Aluria Spirit, pana in prezent si pe intreaga perioada a anului 2016. 
* Daca ati fost client Aluria Spirit, si aveti cont pe Facebook, va invit sa dati un LIKE simplu, actiune care va garanteaza accesul si folosirea acestui Certificat Cadou, pentru 1 comanda, la alegere, de-a lungul anului 2016.

Asa ca va invit pe toti, sa va bucurati de acest mic gest de apreciere, si sper ca de-a lungul anului 2016, sa urmariti activitatea Aluria Spirit si sa gasiti o bijuterie, care sa va inspire sa folositi Certificatul Cadou.

Pentru ca dar din dar se face Rai, sau Valhalla, sau Nirvana, spuneti si prietenilor vostri, dati SHARE paginii de Facebook Aluria Spirit, si incurajati-i sa urmareasca pagina printr-un LIKE. Si ei vor primi automat dreptul de a folosi pentru 1 achizie la alegere, Certificatul Cadou.

Sa aveti o primavara minunata si un an plin de frumusete si iubire!
Din toata inima,
Andrada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu