miercuri, 10 noiembrie 2010

Descopera

Ce este Aluria Spirit?
Aluria Spirit este un concept care incurajeaza interiorizarea constiintei umane pentru redescoperirea propriei identitati. "Seek Inspiration Within" sau "Cauta Inspiratia Interioara" reprezinta motto-ul deoarece consider ca singura modalitate prin care noi ne putem vedea adevarata natura este uitandu-ne in centrul nostru, in interior. Tot ce avem nevoie sa stim, se afla deja in noi. A venit momentul sa constientizam acest lucru si sa descoperim minunata creatie care suntem. Iar apoi, sa ne deschidem aripile si sa impartasim noile noastre cunostinte, intregii lumi.


Care este rolul acestor piese?
Colectiile Aluria Spirit sunt mai mult decat bijuterii sau obiecte ornamentale, ele sunt fragmente de arta si individual, ele daruiesc propriul lor mesaj. Ele sunt simboluri de reconstientizare a conectarii noastre cu tot ce ne inconjoara, cu trecutul, prezentul si viitorul. Rolul lor este de a aminti cine suntem in acest univers, de a aduce claritate in alegerile noastre si de a ne ajuta sa nu ne pierdem in valtoarea emotiilor puternice, conferind echilibru.


Cum e posibil ca fiecare piesa emite anumite energii?
Este foarte simplu. Toate fiintele sunt energie, ne miscam, respiram si cream in energie. Asa cum mintea umana poate influenta moleculele de apa (vezi Masuru Emoto - Puterea Gandului), este si mai usor sa influentam energia. La procesul meu de creatie particip atat cu mintea, cu imaginatia, cu inima si cu sufletul. Astfel, primesc informatii prin care stiu exact ce trebuie sa creez, in momentul constinuu de Aici si Acum. Dupa ce am terminat, ascult emotional mesajul piesei si-l traduc in cuvinte. Astfel, va pot transmite voua energia care o emite fiecare piesa in parte.

Cum hotarasc ce pret are fiecare piesa, daca este atat de spirituala?
Calculez gandindu-ma la pretul materialelor care au fost folosite, timpul care a durat procesul de creatie, anii de experienta in arta (11 pana acum), in care mintea si mana au invatat cum sa controleze materialele, inspiratia si spiritul creativ la care am acces din nastere precum si toata energia creatoare din univers care a conlucrat ca sa pot duce la sfarsit o piesa. In final, pretul este un echilibru intre lumea fizica si cea spirituala. Valoarea cea mai mare nu este cea care dumneavoastra o platiti. Ea sta in informatia, in mesajul piesei, care atunci cand il constientizati si il simtiti cu toata fiinta, se implineste iar dumneavoastra deveniti un "far", luminand calea energetica a oamenilor din jurul dumneavoastra.
 

Va multumesc tuturor pentru rolul important pe care il jucati in aceasta viata. Va doresc ca Iubirea si Lumina sa va ghideze mereu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu