miercuri, 19 octombrie 2011

Vision Box

  Vision Box este un joc ce vi-l propun azi. Poti sa pui citate inspirationale, sau sa iti rogi prietenii sa iti scrie cate un gand frumos. Poti chiar sa pui mici dulcegarii care sa iti indulceasca zilele mohorate. Cutiuta poate fi folosita si pentru bijuterii.
   Modelul pictat pe cutie reprezinta conceptul prin care noi suntem creatorii propriei noastre vieti si tot ce trebuie sa facem este sa devenim constienti de aceasta putere. Imaginatia, Intuitia si Inima sunt instrumentele noastre.
   Dimensiuni cutie: diametru exterior = 7 cm; diametru interior = 6.3 cm; inaltime = 6 cm
Materiale: lemn de brad, vopsea acrilica, lac special.

Pret: 40 lei

ALTE SUGESTII
O alta posibilitate este sa pui cuvinte-putere care sa reprezinte chintesenta energiei ce ti-o in viata, sau pur si simplu dorintele cele mai puternice, toate scrise de mana, pe hartie. Apoi, in fiecare zi, ia macar o data in mana cutia, inchide-ti ochii, si imagineaza-ti cum transmiti multa energie in aceasta cutie, energie de armonie, de iubire, de bucurie, si lasa aceste sentimente sa te cuprinda. Daca iti vine sa zambesti, atunci fa-o din toata inima. Incarcand aceste cuvinte cu energie, vei activa Legea Atractiei in viata ta. Si treptat, vei observa cat de usor se materializeaza acele lucruri in viata ta. Tine minte insa, ca Universul nu cunoaste conceptul de dualitate, deci nici nu face diferenta intre bine si rau. Astfel daca vei cere "Sa nu mai fiu bolnav", Universul va interpreta ca "Sa mai fiu bolnav". Incearca sa gasesti neutralitatea in afirmatii, si sa le aduci in prezent. De exemplu: "Sunt vindecat." Prezentul, momentul de Aici si Acum este cel care conteaza. Trecutul nu mai exista, si Viitorul urmeaza sa fie creat. Dupa ce o dorinta se manifesta in realitate atunci arde hartiuta in timp ce multumesti Universului pentru darul primit. Sa va jucati frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu