marți, 24 mai 2011

Herbal Vials


Herbal Vials sunt sticlute care contin fragmente de planta, fiecare cu proprietatile ei speciale. Cu totii cunoastem propritatile fizice ale plantelor dar acum avem oportunitatea sa ne conectam cu natura la un nivel profund vibrational. Purtandu-le, vom dansa cu energia lor si o vom asimila. Planta aleasa ne va mangaia iar propritatile ei ne vor ajuta sa ne recapatam armonia. Este necesar sa retineti ca menirea plantelor, este sa ne aduca aminte ca ne putem ajuta singuri. Ele sunt imboldul, dar drumul, il parcurgem singuri.
- Lemn dulce: alina si regenereaza.Demonteaza inhibitiile, inchistarile, retinerile, rusinea. Scoate la suprafata adevarul, dizolvand orice bariere sau masti, inlaturand obstacolele.
- Galbenele: purifica emotiile fierbinti, pacifica mania si irascibilitatea. Aduce intelegere si toleranta, domolind.
- Rozmarin: aduce inteligenta, control si discernamant afectiv. Confera focalizare si claritate a mintii, elimina reziduurile unei etape evolutive incheiate si aduce bucuria proaspata, curaj si incredere.
- Lavanda: planta initiatica, eterica, misterioasa. Aduce limpezire, claritate si ne ajuta sa actionam si sa simtim in concordanta cu forul nostru interior. Favorizeaza detasarea, interiorizarea, regasirea esentei launtrice.
- Musetel: utila pentru cei care se simt privati afectiv, care cred ca nu sunt iubiti. Aduce in suflet fericirea unui copil fara griji, seninul si candoarea puritatii. Aduce blandete in inima, pace, stare de usor, unire cu intregul.
- Albastrele: efect echilibrant, corecteaza excesul sau deficitul, dizolva blocaje si lasa in urma fluiditate si curgere armonioasa. Rutina devine o aventura fabuloasa si invatam ca prin tacere, putem atinge infinitul.

Dimensiuni:
- sticluta: 2.3 cm
- sfoara: 50 cm

Pret: 1 buc = 6 lei

Piesele vor fi multiplicate si diversificate.

Sursa proprietati plante: dr. Dorin Dragos, Plante de Leac pentru Tamaduirea Sufletului, Ed. Tritonic, Bucuresti, 2002.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu