miercuri, 12 ianuarie 2011

Visio I

 1 - VANDUT
 2 - VANDUT
 3 - VANDUT
 4 - VANDUT

    Visio I in latina inseamna viziune, perceptia vizuala, un anumit fel de a percepe lumea si fenomenele ei. Aici, Visio esti tu, noi, si toti ceilalti. Suntem impreuna dar toti diferiti. Visio este diferenta. Culorile, felul in care ele se amesteca, cristalele si energia emanata, felul in care ea se misca printre noi, toate acestea la un loc, in mintea fiecaruia dintre voi.
   Cu Visio, iti poti induce o anumita stare, folosindu-te de puterea si energia culorilor (cauta mai jos Codul Culorilor).
    Lumina, este singura energie care o putem vedea, si o vedem sub forma culorilor.

Pret bratara: 8 lei
Pret bratara cu cristal: 10 lei
Pret set choker + bratara: 25 lei

Dimensiuni*:
1 = 17 cm (fix)
2 = 16 cm (fix)
3 = 17 cm (fix)
4. choker = de la 33 - 49 cm (ajustabil)
    bratara = de la 19 - 25 cm (ajustabil)

* Pentru a afla ce marime este potrivita pentru tine, ia o sfoara, infasoar-o o data in jurul mainii sau gatului, si apoi masoara din sfoara, cat ai folosit ca sa le cuprinzi.

CODUL CULORILOR
  • Rosu: energie, iubire, fertilitate; rosul daruieste putere vointei, incredere in forte proprii si te elibereaza de depresie; linisteste inima suferinda, accesand iubirea neconditionata a universului; mangaie si aduce pace mentalului. Guverneaza chakra de baza, radacina fiintei umane.
  • Portocaliu: stimuleaza energia fericirii, aduce la suprafata, este simbol al expresiei si manifestarii, emana optimism si ganduri pozitive. Guverneaza chakra sacrala.
  • Galben: reprezinta mintea agila, intelectul si gandirea inspirationala; ofera optimism, claritate si curata bagajul emotional. Guverneaza chakra plexului solar.
  • Brun, nuante ale pamantului: induce incredere, echilibreaza, impamantand fiinta reconectand-o la Mama Pamant.
  • Verde: vindeca, adapteaza cu usurinta; reprezinta compasiunea, generozitatea si natura iubitoare. Guverneaza chakra inimii.
  • Albastru: relaxeaza mintea, ne conecteaza la gandirea superioara; emite afectiune, inspiratie, inventivitate, grija. Guverneaza chakra gatului.
  • Indigo: conectare cu Sinele Superior, ne ajuta sa experimentam sentimentul de uniune cu Universul. Imbunatateste intuitia, imaginatia, puterile psihice si activitatea din vis. Este culoarea cautatorului in Adevar. Guverneaza chakra celui de-a treilea ochi.
  • Violet: purifica gandurile si sentimentele oferindu-ne intelegere si viziune de ansamblu, ne conecteaza la Spiritul nostru, in care gasim intelepciune si ghidare. Creste capacitatile artistice si talentele. Guverneaza chakra coroanei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu